BTW Vrij Dropshipping

BTW Vrij Dropshipping

Met BTW vrij dropshipping helpen we om dropshippers BTW-vrij te maken, verhoog je omzet met 21%!

Betaal geen BTW als dropshipper

Bespaar kosten en verhoog jouw winst met 21% door onze BTW-vrij fiscale aanpak.

Kostenbesparing

Bespaar maar liefst tot 21% van je omzet door BTW vrijstelling.

Concurrentievoordeel

Biedt lagere prijzen aan dan concurrenten die wel BTW betalen.

Professioneel advies

Professioneel advies en begeleiding omtrent BTW-regels & boekhouding.

Financiële controle over jouw bedrijf

Maximaliseer je winstgevendheid

Goedkeuring van de Belastingdienst

Kom jij in aanmerking voor BTW-vrij dropshippen?

info-4
Wie zijn wij?

Over Ons.

Ons bedrijf is een team van ervaren fiscalisten gespecialiseerd in BTW. Wij begrijpen de complexiteit van BTW-regels voor dropshippers en bieden onze klanten professionele begeleiding om hun BTW-zaken op orde te krijgen en hun bedrijf op de meest efficiënte manier te runnen. Ons team van BTW-specialisten is gericht op het helpen van dropshipping bedrijven om 0% BTW te bereiken, waarmee onze klanten aanzienlijk kunnen besparen op hun bedrijfskosten. Wij zijn er trots op om onze klanten te voorzien van complete en betrouwbare BTW oplossingen. Wij zetten ons in om onze klanten te helpen bij het bereiken van financiële stabiliteit, het minimaliseren van risico’s en het laten groeien van hun bedrijf met behulp van onze BTW-diensten. Wij zijn er om onze klanten te ondersteunen en hen de expertise te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

  • Kennis en expertise voor het behalen van 0% BTW

  • Toewijding aan klanttevredenheid & volledige transparantie

  • Maatwerkoplossingen voor BTW vrij dropshipping

Meer dan 1000 Dropshippers gingen jou voor!

Ervaringen van onze klanten

Dankzij Etienne hoef ik geen 21% btw te betalen op mijn dropshipping sales, waardoor ik meer geld overhoud om te investeren in advertenties. Zijn service is supersnel en efficiënt, en ik ben enorm dankbaar voor zijn hulp!

Stefan van Esch
btw vrij dropshipping
Kom jij op koffie?

Bespaar geld met gratis advies van onze BTW-experts.

Plan een gratis adviesgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek.

Ontvang persoonlijk en professioneel advies van onze BTW-specialisten tijdens een gratis consultatiegesprek. Zo kunnen wij al je vragen beantwoorden en ontdekken we hoe je tot 21% van je omzet kunt besparen door middel van BTW-vrij dropshipping. Onze klanten kunnen aanzienlijke besparingen realiseren dankzij onze expertise en specialisatie op fiscaal gebied.

Resultaten tot nu toe

Onze mijlpalen in één oogopslag

0
Jaar Ervaring
0M
€ Bespaard aan BTW
0K
Klanten
0%
Verkoopstijging

Maak kennis met ons team

Ons deskundige team helpt jouw bedrijf te groeien.

Onze deskundigen begeleiden je graag bij het behalen van 0% BTW en het maximaliseren van jouw besparingen

Etienne Grosveld

BTW Specialist

btw vrij dropshipping
Hans Oppenberg

Fiscalist

staff-04
Klaas Houweling

Financieel Specialist

Bereken hoeveel je bespaart met onze calculator

BTW Vrij Dropshippen

[stm-calc id="2442"]

Onze werkwijze

Bespaar geld en groei met ons eenvoudige stappenplan voor BTW-besparingen. Onze efficiënte en betrouwbare werkwijze zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart op uw BTW-zaken, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf.

Stap 1

Kom een kopje koffie drinken met ons voor een gratis adviesgesprek met een van onze BTW-specialisten.

Stap 2

0% BTW

Onze specialisten zullen de BTW-regels voor uw bedrijf evalueren en u helpen bij het implementeren van de juiste procedures om BTW-kosten te minimaliseren.

Stap 3

Geniet van aanzienlijke besparingen op uw BTW-kosten en laat uw bedrijf groeien met behulp van onze professionele BTW-diensten.

Veelgestelde Vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over BTW en dropshipping.

BTW (Belasting over de Toegevoegde Waarde) is een belasting die in rekening wordt gebracht op de verkoop van goederen en diensten. Bij dropshipping betaalt de klant de BTW op de verkoopprijs van het product, en de dropshipper verzamelt en betaalt deze BTW aan de belastingdienst. Wij kunnen met ons door de belastingdienst goedgekeurde fiscale aanpak je bedrijf BTW-vrij maken.
Ervaring leert tussen 2 – 4 weken.

Mocht het zo zijn dat u al een btw-aangifte heeft gedaan op het vorige kwartaal, dan kunt u dit corrigeren in het volgende kwartaal.

Zodra je een brief ontvangt van de belastingdienst dat je BTW terugkrijgt dan zal je dat vaak tussen 3 – 6 weken mogen ontvangen op uw rekening.

Jazeker, zodra het tijd is om uw aangifte te doen kunt u ons altijd kosteloos om hulp vragen. Wij staan klaar om jou te helpen.

Contact

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek, vragen of andere zaken met betrekking tot BTW-vrij dropshipping.

btw vrij dropshipping
Working hours

Open: Ma-vr 8-6
Closed: Za-Zo

Contact

+31 6 11 06 31 37
contact@btwvrijdropshipping.nl

Dropshipping BTW

In de loop der jaren hebben we met talloze dropshippers samengewerkt. Als dropshipper is het gebruikelijk om een winstmarge van ongeveer 20% te hanteren. Met andere woorden, als je geen gebruik maakt van btw vrij dropshipping, loop je eigenlijk verlies. Je schuift dan onnodig geld heen en weer zonder iets in je eigen zak te kunnen steken.

Btw vrij dropshipping is in het leven geroepen door de nieuwe invoerregeling van de Europese wetgeving. Het mooie van btw-vrij dropshipping is dat jij als verkoper niet verantwoordelijk bent voor de btw. Dit biedt talloze voordelen, zoals meer winst en dus een groter advertentiebudget, wat weer resulteert in een hogere omzet. Het is een positieve spiraal.

We hebben inmiddels vele klanten geholpen om btw vrij dropshipping in hun bedrijf toe te passen. Het proces voor het toepassen van btw-vrij dropshipping is echt maatwerk en nemen wij volledig uit handen. Ook het onderhandelen met de belastingdienst wordt volledig door ons gefaciliteerd. Plan een gesprek in met een van onze experts en begin zelf met het toepassen van dropshippen zonder btw.

btw vrij dropshipping
  • No cure No pay
  • Succespercentage van 100%

btw vrij dropshipping
  • Gratis adviesgesprek
  • 5 jaar terugwerkende kracht

Waarom BTW-Vrij Dropshipping?

Dropshipping BTW, oftewel belasting over toegevoegde waarde, is een belangrijk aspect waar dropshippers rekening mee moeten houden. Dropshipping, een florerend e-commerceconcept, draait om het verkopen van producten zonder fysieke voorraad te houden. Maar hoe zit het met de implicaties op het gebied van BTW?

In de dynamische wereld van dropshipping moet je de diverse BTW-regelgeving begrijpen, vooral omdat deze kunnen variëren op basis van locatie. Of je nu opereert binnen de EU of internationaal, de juiste kennis van BTW-tarieven is van cruciaal belang.

Gelukkig kun je als dropshipper door speciale regels gebruik te maken van dropshipping btw-vrij en zo jezelf een extra winst van 21% toekennen. Stel je eens voor: 21% meer winst. Dit betekent meer budget om te besteden aan advertenties, of je kunt je product veel lager prijzen dan je concurrent. We hebben inmiddels veel klanten geholpen om dropshipping btw-vrij toe te passen op hun onderneming. Het proces is maatwerk en nemen wij volledig van A tot Z voor je uit handen.

Rate this page